Minulla on yleensä keskeneräisiä käsitöitä vain pari kappaletta, nyt sitten on jostain syystä repsahtanut "hieman"

  1. nyplättävä pitsi (valmistunee huomenna, kun saan opettajalta viimeiset neuvot. Sen jälkeen aloitan uuden nypläyksen)
  2. lintu-kirjekuori (pakko valmistua tällä viikolla koska laitettava postiin piakkoin, puuttuu vain ompelukoneen osuus kuoresta. Ongelmana ompelukoneen siirtymisen vaikeus vaatehuoneesta keittiön pöydälle.)
  3. pitsineuletakki (tilaustyö, etu- ja takakappaleet valmiit, hihat puolivälissä. Pakko valmistua ennen pikkujouluaikaa. Ongelmana epävarmuus oikeasta koosta ja käden kipeytyminen.)
  4. salainen ristipisto (joululahjaksi, oltava valmis siis 20.12. mennessä. Hidastavana tekijänä pellavan tiheys.)
  5. joulusukka ristipistoin (tilaustyö, ei valmistu tämän vuoden jouluksi, mutta pakko tehdä joka päivä vähän, että edistyisi kuitenkin koko ajan. Ongelmana lankojen alituinen vaihtaminen ja kaikki erikoisjutut.)
  6. lapaset (veljenpojalle joululahjaksi, kunhan valmistuvat, niin sama juttu veljentytölle. Oltava valmiit 24.11. kuljetusteknillisistä syistä. Ongelmana oikean koon määrittäminen)
  7. rukkaset (itselle hahtuvasta, valmistuu kunhan kesken loppunut hahtuva saa täydennystä. Hahtuvaa tulee kukkavaihtokaupasta lähiaikoina. Ei kiireellinen, koska kovat pakkaset eivät ole vielä saapuneet meitä kiusaamaan.)
  8. hupullinen neuletakki (itselle, takakappaletta on tehty 20 cm. Ei mitenkään kiireellinen, koska koko vaatinee minun laihtumista tai sitten neuleen uudelleen aloittamista...)
  9. Paris by night (ristipistotyö itselleni, heräteostos Violariumista. Vähän aloitettu, viimeistely harkinnan alla (tyyny, taulu...), saman sarjan muitakin malleja ostoharkkinnasssa)

Monen mielestä 9 keskeneräistä on erittäin pieni määrä, mutta minulle se on suunnattoman suuri määrä.