Mustialan ruusussa on 8 tämmöistä

124238.jpg

ja suurin piirtein saman verran isoja nuppuja. Onneksi pääkukinta on tällä viikolla, että näen ne. Kunpa voisin lisätä tähän myös tuoksun, se näet on huumaavan ihana. Ruusun läpi näkyy pensashanhikin keltaisia kukkia.

Kurjenkello kukki alkuviikosta täydellä teholla

124239.jpg

Ostin aikoinaan tuon kurjenkellon taimenen sen takia, kun myyjä lupasi se olevan kerrottu kukallinen. Ja kun se ekana kesänä oli ihan tavallinen kukka, niin myyjä sanoi, että se muuttuu kerrottu kukalliseksi vasta toisena kukkimisvuotenaan. Joo joo...

Tällä viikolla on valmistunut 4 lapasta, joista vielä puuttuu peukalot ja kymmenien lankojen päättelyt (kirjoneuleen harjoittelun iloja...). Tupaantuliaislahjaa olen pistellyt, sen piti olla valmiina 4. kesäkuuta :-) Ensi viikolla Kuopiossa on tarkoitus aloittaa (ja saada valmiiksi) ristipistolistan synttärilahja, joka tulee olemaan lähes musta-valkoinen ja valmistuttuaan matkustaa pitkän matkan. Meidän murrosikäinen sai eilen melkoisen hepulin, jonka aikana protestoi melkoisesti Kuopioon lähtöä. Saa nähdä pitääkö se viedä käsiraudoissa sunnuntaina bussiin. Niin että hyvää ja rentouttavaa lomaa vaan minulle :-)

Kiitos kuopiolaisille, kun kerroitte linja-autoaseman sijainnista toriin nähden. Olen käynyt jokusen kerran Kuopiossa mutten kertaakaan linja-autoasemalla. Tai en ainakaan luulee käyneeni tai nähneeni sitä. Sunnuntaina sitten näen sen, onneksi mä olen erinomainen katusuunnistaja.

ps. kaupunkimme alkaa täyttyä rokkaajista. Olisin mielelläni mennyt tänään Tuulaakiin kuuntelemaan Tsugu Waysiä (soittavat Hurriganesia), mutta kun ei ole lapsenvahtia tuon pienemmän pojan seuraksi.