HUH! Olipa hurjaa... Ei taida mulla olla toiveita työn saannissa. Ihan hyvä, että pääsin näin pitkälle. 23 hakijaa ja 5 kutsuttiin haastatteluun. Ihmeellisiä kysymyksiä :-( Yhden ison plussan näytin saavan ko paikan johtajalta, kun kerroin olevani lista-ihminen. Eli kysyivät, miten mulla menee, jos on 10 tekemätöntä hommaa ja puhelin soi ja kaikki on ihan sekaisin. Niin sanoin, että pidän pienen hiljaisen hetken ja kirjoitan paperille listan tekemättömistä hommista ja teen sitten hommia ko listan mukaisesti tehokkaasti ja reippaasti mitään hätäilemättä. Tulihan kokemusta työhaastattelusta.

Pakkaset ovat häipyneet tästä maakunnasta ja lumisateet ovat tulleet tilalle. Hikistä hommaa pyöräillä pöpperöisessä kelissä.

Nyt kun adreaniili, verenpaine ja sydämen syke alkavat olla taas normaaleissa lukemissa ylikierroksella käymisen jälkeen, menen sohvalle, laitan jonkun videon pyörimään ja teen käsitöitä. Jonkin verran ristipistoja ja sitten suunnittelen toppi-ohjetta vihreälle neulelangalle, jota sain eilen. Ompelukonekin on keittiön pöydällä, sitäkin huristelen tänään. Ja syön kaikkea nolla-pisteen ruokia, että läskit vähenevät (enkä maista yhtään eilen saksankaupasta ostamiani pähkinöitä...)