Huomenna sen sitten pitäisi alkaa, pakkastalven siis. Siperiasta tuulee ja tänne Itä-Suomeen odotellaan "mukavia" 25 asteen pakkasia lisättynä viimaisella tuulella.

Viikonloppu meni p:ksi, lähinnä pizzaksi ja piirakaksi. Viikkopudotus oli vain 700 grammaa, kokonaispudostus 3,1 kg eli 31 % tavoiteettana olevasta 10 kilosta. Tiukkana on siis oltava vielä ja kauan...

Vietettiin lapsosten kanssa lauantaina joulunlopetus-uusivuosi juhlaa. Eli syötiin kaikkea hyvää, riisuttiin kuusi ja valettiin tinaa (unohtui silloin "oikeana" iltana). Mun tina näytti olevan joku ihme ötökkä tai hirviö. Pojat olivat sitä mieltä, että se on Loch Nessin hirviö ja se tarkoittaa sitä, että mä matkustan tänä vuonna Skotlantiin. Kelpaa mulle tämä tulkinta :-)

Käsitöitä sain tehdyksi jonkin verran, mutta niistä ei tule kuvia vielä, koska ovat lahjoja tai swappeja. Sain DMC:n valkoisen pimeässä hohtavan langan, ihan mieletön!  Lähes  yhtä  "kiva" käsiteltävä kuin  metallilangat, mutta hauskan näköinen pimeässä. Sitä vaan ihmettelen, että mihinköhän sitä on tarkoitettu käytettäväksi? Pimeässä pidettäviin synttärikortteihin?