Mä olen niin kovasti pähkäillyt salaisen ristipistoystäväni kanssa etten muistanut ollenkaan että olenhan minäkin jonkun ystävä... Sain tänään sammakko (yllätäys, yllätys) kortin häneltä, KIITOS!

Mä pistelen vimmatusti myöhässä olevaa tupaantuliaislahjaa, se saattaa vaikka valmistuakin joskus. Tämän kuukauden aikana. Kenties vaikka ensi viikolla? Niska ja kädetkin ovat hieman jäykkinä tästä tahdista. Joulukin lähestyy ja suunnitelmissa olisi jouluinen pyyheliinatelineen peite, mutta tällä hetkellä ajatuskaan siitä ei innosta :-(

Mun tämän vuotinen lapseni on Meksikosta. Yliopiston ystäväperhetoiminnosta on kyse. Eka tapaaminen on ensi maanantaina, kutsu kansainvälisenyksikön tilaisuuteen tuli tänään.

Kaupunkimme kahviloiden aukioloajat ovat ihan p.stä. Neule- eli siis käsityötapaamiset on hankala järjestää, kun kaikki kahvilat menee niin aikaisin kiinni ja nyt ei enää tarkene kovin hyvin ulkona tavata. Meillä on seuraava tapaaminen poikkeuksellisesti tämän viikon torstaina, kun Vantaan vahvistuksemme on käymässä Joensuussa. Ja tapaamme tällä kertaa kirjaston kahvilassa. Olisi niin mukavaa löytää vakituinen ja hyvä paikka. Tällä viikolla on muutakin jännää, paikallinen sanomalehti tulee tekemään meistä jutun "neuletapaamiset, uudistuneet ompelukerhot..."