Keittiön punakuvioiseen keittiöaiheiseen verhoon ripustin muutamia pipareita tuomaan joulun tuntua

311104.jpg

Kuvasin sen niin ettei oikeanpuoleisin piparikoriste näy, sitä kun "joku tonttu" oli käynyt puraisemassa... Ikkunalaudalla näkyy chili ja amaryllis, joka on jo kukkinut (vuosi sitten...) Ja lumitilanne näkyy myös :-(Veljen tyttö saa nimen loppiaisena, tässä taulussa onkin jo muut tiedot

311108.jpg

Tulipas kankaasta omituisen näköinen kuvankäsittelyn jälkeen. Yksi värinen luonnonvalkoinen se oikeasti on ja ei sitä vielä ole oikeasti kehystetty, ristiäisten jälkeen kirjon nimen tuohon keskelle ja sitten kangas kiinni kehyksiin.

Ja tässä sitten mun supertyö, jossa myös värit hieman vääristyneet:

311109.jpg

Michael Humphries, Letters to Santa
Mystic Stitch
Koko 260 x 200 pistoa, 44 x 32 cm
41 eri DMC:n lankasävyä
Työ aloitettu tammikuun puolivälissä ja saatu valmiiksi joulukuun puolivälissä

En ihan lähiaikoina tee yhtä suurta työtä, oli tässä sen verran suuri urakka. Jos en olisi työtön, niin tähän olisi varmaan mennyt vielä toinenkin vuosi.

Seuraava ristipistotyönä teen piparkakku-ukkoa ja iki-ihanaa Michael Powellin jouluikkunaa (eli aloitan joulupyhinä kaksi joulutyötä...). Sitten on ihan pakko aloittaa lohikäärme pistelyt.

Neuleissa on huivi valmistumassa, kunhan siinä vielä yhden pikku ongelman selvitän. Ja saattaapi olla, että yhdessä paketissa kuusen alla on sammakkolaukku lankaa....

Ja lopuksi vielä  OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

311106.jpg

ps. koneeni ei suostunut syömään photoshoppia, joten treenaan picasan käyttöä. Se selittänee nämä hömpät kuvat.