Sen lisäksi että olen tiistait klubbailija, niin olen loppukuun ajan myös ryhmäilijä. Näitä työvoimatoimiston uusia juttuja tämäkin. Työnhakuryhmä. Niitä on eri teemoilla, akateemisille on yleensä vain "miten avaan tietokoneen" ja muita yhtä kehittäviä ryhmiä, mutta minä osallistun "mikä minusta tulee isona" ryhmään. edut ja haitat on samat kuin edellisen viestin klubissa.

Olin eilen ekan kerran työnhakuklubissa ja siitä oli ihan oikeasti hyötyä. Sen lisäksi, että sai teetä ja kaurakeksejä tein 2 työhakemusta joihin lisäsin semmoisia piirteitä etten ole aiemmin kirjoittanutkaan. Eli itsensä kehumista. Pilkunviilaajan ja dominoivan jyrääjän fiksusti ilmaistuna :-) Ja sitten siellä sai puhua aikuisten kanssa, työttömänä kun noi aikuiskontaktit ovat melko vähissä.

Käsityörintamalle kuuluu sellaista, että pääsiäispyyheliinatelinepeiton pitsit on virkattu ja kangas ommeltu. Ristipistot on suunniteltu, mutta ei vielä pistelty. Löysin kivan pitsineuleohjeen kesätoppia varten, lankaakin on mutta liian vähän. Jos sinulla on varastossasi Novitan Tahitia 620 väriä 337 ja mahdollisesti erää 1782 (ei pakko), niin ota yhteyttä ramonax @ luukku.com tarvitsen pari kerää. Ja sitten on suunnitelmissa neuloa ensimmäisen kerran englanniksi, mutta ohje alkaa hyvin, hyvin, HYVIN pelottavasti:

number of sts multiple of 31 + 4. Work foll chart.
Only Rs rows are give, on Ws work sts as set, P yo's, 2 yo's one next to each other
: P1 and K1. Rep. patt g, end with sts after patt g. rep rows 1 - 16 for patt.

I!!!IK!