Ensimmäinen viikko koulutusta ohi. Mitä opin? Hyödyinkö jotain? Enpä oikeastaan. Muut "opiskelijat" ovat mielenkiintoista porukkaa, mm. entisen huippu keihäänheittäjän vaimo, eroottista hierontaa tarjoava yrittäjä, poikamies joka suunnittelee tupakan kasvatusta ja joitain maalaismölliköitä sekä minä. Ja me kaikkihan ollaan akateemisia :-)

Aerobicissä en käynyt kertaakaan, kun nilkka vihoittelee tosi paljon. Kävelykin on toisinaan hankalaa. Lääkäri kertonee minulle, että minulla on joko kauhea jalkasyöpä tai sitten ei yhtikäs mitään, kunhan vaan on kipuja.

Eilen pesin koneellisen pyykkiä ja laitoin ne kuivumaan terassille pyykkitelineeseen, illalla kuului jotain kummaa ääntä -> kunnon vesikuuro. Yöllä oli pakkasta ja nyt tarjolla on peltipaitoja ja peltikalsareita. Tämän päivän aurinko kuivattanee ne, ehkä.

Käsitöissä sain yhden ison työn valmiiksi, mutta sitä en voi näyttää vielä koska
a) se on kippurainen -> pitää pingoittaa, mutta mihin ja miten
b) se tulee lahjaksi blogini lukijalle

Neuleissa on kesken nyt enää vain yksi työ, Novitan Ministä toppi. Pitkällisen lukemisen jälkeen ymmärsin ohjeenkin. Siihen tulee "angle" -sauma, mitä sitten onkaan suomeksi. Neulomatta on enää takakappaleesta hartian yli eteen rinnukselle tulevat anglen osat. Viimeistään pääsiäisenä se valmistuu.

Ristipistoissa keittiön kello edistyy mukavasti. Olisi jo paljon pitemmälläkin, jos en olisi Helsingin lennoilla tarvinnut miettiä koko ajan "en oksenna en oksenna en oksenna" jolloin käsitöistä ei oikein tullut mitään. Kohta pitää lähteä käsityö (neule, heh heh) tapaamiseen, taidan aloittaa siellä yhden pikkuisen ruusutaulun pistelyn (tilaustyö). Huomenna on neljäs postcrossingtapaaminen. On se niin mukavaa tavata ihmisiä, jotka ovat saman henkisiä. Pitää muistaa tänään tehdä pääsiäiskortti mukaan sinne.

Ja lopuksi vielä varoitus äidilleni, varaudu 20,- menoon lähiaikoina! Meillä on painonpudotushaaste. Aina kun saa pudotettua 2 kiloa, niin silloin palkitsee itsensä. Mutta maksaja onkin se toinen, hih hih. Me tehtiin listat, kun 2 kg on tippunut niin silloin sitä ja kun 4 kg on tippunut niin sitten tätä. Palkitsemisen arvo on noin 20,-. Paitsi kun on päässyt tavoiteeseen, silloin se on arvokkaampi. Äitini raportoi minulle "voi voi kuinka toi paino vaan nousee", se tarkoittanee sitä, että jonain päivänä hän kertoo pudottaneensa jo vaikka kuinka monta kiloa. Saattanee siis olla jonkin sortin käänteispsykologinen keino :-)