Tämä valmistui eilen (kuva on vino, ei laukku...)

46222.jpg

Malli: Stitch'n bitch
Lanka: Colinette tagliatelli, väri marble (noin puoli senttiä leveää, reunat hapsuiset)
Sammakko: lahjaksi saatu

Elämä potkii nyt päähän niin kovasti ettei tästä voi enää mennä muualle kuin ylöspäin, koska  ei kai enää huonommin voi mennä. Tai voi sittenkin, jos sairastun (tosin tänään olen päänsäryssä oksennellut koko päivän) tai lapset sairastuu tai talo palaa tai jotain kamalaa... Kunhan tämä oksentelu loppuu niin voin ottaa särkylääkettä. Rahasta (tai sen puutteesta) aiheutuvaa stressiä tää vain on.

Paino ei ole muuttunut viikossa miksikään, ei laskenut mutta ei onneksi ole noussutkaan.

Astianpesukoneen korjaaja kävi äsken. Se sanoi, että jos hän käy 10 tiskikonetta huoltamassa, niin 8:ssa syy on siinä että tiskiainetta käytetään liian vähän. Nämä nykyiset tiskikoneet käyttävät niin vähän vettä, että tiskiainetta on lisättävä reippaasti. Ja ilmeisesti se on myös minun astianpesukoneessa olevan hämmingin syy. Takuu on vielä voimassa 2,5 viikkoa...

Lapset ovat hiihto(talvi)lomalla ja pienempi saattaa jopa hiihtää tämän viikon aikana. Vanhempi ei taida sitä vapaaehtoisesti tehdä. Hän onkin nyt siinä iässä kuin minä, kun lopetin hiihtämisen (lopetin hiihtämisen YRITTÄMISEN, kun en kerran sitä osannut niin en osannut).