Lisäys: ja eikun jatkuu.... Paistoin perunoita ja "heitin" perunan palasia suoraan kuumaan öljyyn, öljy räiskähti suoraan käsivarrelle. Kunnon palovamma :-(  Onneksi oli rasvalappuja kotona ja naapurissa eläkkelle jäänyt koulun terveydenhoitaja...


Hoh hoh kaikkea sitä tapahtuu...

Viime viikon keskiviikkona olin verenluovutuksessa ja mun vasemmasta kädestä ei tullut verta. Kahden sairaanhoitajan voimin sitä neulaa aseteltiin vaan ei verta tullut. Vasen käteni on siis veretön, zombi varmaankin. Oikeasta kädestä sitten verta löytyi. Vasen käsi "hieman" kipeytyi tuon ronkkimisen jälkeen vaan ei tullut mustelmaa.

Perjantaina olin pitkän tauon jälkeen stepaerobicissä. Jalat sotkeentui ja lensin upeasti kupperiskeikkaa. Eihän siinä mitään, mutta kun vasen jalka jäi alle ja nilkka taipuneena. Lauantaina ei paljon sitten käveltykään ja turvotustakin tuli. Maanantai-aamuna tuli varsin hassun näköinen mustelma. Kipein kohta on akillesjänteen ja ulkopuolen "palleron" välissä. Nyt ei ole enää kipua eikä turvotusta, mutta jotkut asennot sattuu.

Eilen lähdin jalkaleikkauksessa olleen ystäväni autokuskiksi. Heidän autoaan ajamaan siis. Lähdettiin yhden kaupan pihasta, kun yhtäkkiä kuului outoa ääntä. Pysäytyin heti auton ja menin katsomaan mitä tapahtui. Vasen eturengas oli tipahtanut vanteelta. Jeps! Taksilla ystävän luo ja korjausmiehen kutsu... Rengasfirman pihalla oli kuulemma 3 samanlaista tapausta sillä hetkellä kun sinne soitettiin. Vanhat renkaat, kova pakkanen ja tiukka kurvi yhdessä aiheuttavat tuommoisia.

Eilen illalla sitten lähdin muistikoulun toiseen osioon (sain kouluttajan kehut erinomaisesta muistikapasiteetista....) ja taloutemme ainut ehjä polkupyörä hajosi... Eturengas puhkesi.
Pienemmän pojan fillarista vaihteet rikki, mutta ajokelpoinen
Mun fillari totaalisesti rikki, ei kannata korjata.
Vanhemman pojan fillari varastettiin, mutta se löytyi. Muuten ehjä, mutta putki jossa satula kiinni on väännetty samoin kuin se putki jossa on sarvet kiinni. Korjattavissa (mutta missä??)
Vanhemman pojan vanha fillari. Korjasin takarenkaan viikko sitten, korjasin viime yönä sen eturenkaan. Lokasuojat puuttuu, samoin toinen poljin. Ja oikeastaan jarrutkin. Käyttökelpoinen tällä hetkellä. Poika kulkee sillä kouluun ja mä yritän lainata sitä iltamenoihin. Päivällä kävelen.

Pakkasta on 27 astetta. Täytyy mennä ruokakauppaan ja sitten kävelen kaupungille (3 kilometriä ehkä) Jaana-kokoukseen :-)