Eilen katselin muutaman tunnin näitä maisemia

36170.jpg

Ja minusta tuli tämän näköinen

36171.jpg

En tarkoita tuota valkoviivatautia kasvoillani, vaan hiuksiani. Olin siis hiusmallina. Tuhkaa, petrollinsinistä ja kahta eri tummaa kultaa, hiusmallin nimi on vamppi-manga ja se on kuuminta hottia :-)

Vaikka sunnuntaina tuli juotua pullo viiniä, niin vaaka näytti maanantaina kuitenkin   600 gramman vähennystä verrattuna viikon takaiseen. Enää 400 grammaa ja olen puolivälissä kohti 10 kilon tavoitettani!

Sain eilen ensimmäisen postcrossing-korttini!!!!!! Se tuli USA:n länsirannikolta, Washingtonin osavaltiosta.

Tänä aamuna sanomalehteä lukiessani, siinä oli monta sivua perjantaina alkavista olympialaisista, tein itselleni olympiaveikkauksen. Kirjoitin paperille kaikki lajit mihin suomalaiset osallistuvat ja tein veikkauksen siitä miten paras suomalainen ko lajissa menestyy. Esimerkiksi; mäkihyppy 1 (luotan Ahoseen ja Hautamäkeen) ja miesten maastohiihto 15 (ottaen huomioon kaikki matkat ja tyylit).  Kunhan kisat on ohi tarkastan saamani pisteet (mä kehittelen  jonkin  pisteytyssysteemin tänään) ja katson mitä voitan (siihenkin pitää kehitellä joku systeemi, vaikka 5 pistettä -> ateria Amarillossa, 10 pistettä -> 20 euron ostokset Joen langassa...). Pitää kehitellä jotain tekemistä ettei tylsisty :-)

Loppuhuomautuksena kaikille kaupunkiamme tuntemattomille, että ekassa kuvassa näkyy kaupungintalon torni joesta nousevan usvan (paljon pakkasta ja sula vesi)  yllä.