Olen lähdössä etelän lomalle, tai oikeastaan vain pikku piipahdukselle. Lauantaina poikien kevätjuhlien jälkeen hyppään junaan ja menen kummipoikani yo-juhliin Lahteen syömään suklaakakkua, luultavasti :-) Onkohan poika hankkinut kummiaan paremmat paperit? Varmasti tosi paljon paremmat, mulla ei ollut kuin 1 ällä, tosin en ole yo-papereita tarvinnut koskaan missään. Tekuun ja yliopistoon menin lukion päästötodistuksella, tekuun taisi olla myös pääsykoe.  Selailin vanhoja valokuvia ja tulin siihen tulokseen, että minusta ja tuoreesta ylioppilaasta on otettu vain ja ainoastaan 1 yhteinen valokuva ja se on otettu 19.6.1987. Kastetilaisuudesta siis. Pitänee nyt korjata asia :-)

Sunnuntaina luultavasti, ehkä, kai, kenties lähden vieläkin etelämpään. Suuntana Espoon Lintuvaara, Leppävaara ja Muurala. Epämääräiset lisäsanat ovat siksi, että mun kahdeksas aisti sanoo, että saatan pimahtaa ts. hermostua pahanpäiväisesti Espoon yöpaikkani emännälle vierailuani koskevan puhelun aikana ja  perun vierailuni.  Ko. emäntä  elää  miehensä pillin mukaan, minä en (en  varsinkaan hänen miehensä enkä minkään muunkaan miehen).  Katsotaan nyt mitä tapahtuu...

Maanantaina sitten palaan takaisin  Joen kaupunkiin, koska  tiistaina alkaa  Löytöretki omaan  osaamiseen -kurssi.  Lapsista nuorempi lähtee mukaani Lahteen ja jääpi sinne, tulee sitten joskus mahdollisesti takaisin kotiin, yksin junalla.