Järkyttävän kylmä tänä aamuna. Kello 8 oli 10 astetta ja kaupan päälle vielä tuulee. Piti etsiä lapaset käteen ja huivi kaulaan, että pystyi lähteä pyöräilemään töihin.

Mun piti aloittaa eilen aerobic-kausi, en aloittanut... Ei ollut rahaa korttiin. Perjantaina on palkkapäivä, sen jälkeen sitten. Viime keväänä, olisko ollut maaliskuu, aerobicit yms. loppuivat v-mäiseen polvikipuun. Polvesta ei löytynyt mitään vikaa, paitsi löysyyttä. Kivutkin hävisivät kesän aikana. Nyt alkaa uusi kunnonkohotus!

Puutarhassa gladioukset kukkii upeina. Viikonloppuna ollut ukkoskuuro katkoi yhden kukkavarren, mutta laitoin sen maljakkoon ja toivon sen aukaisevan siinä loput nuppunsa. Toukokuun lopussa ostamani neilikka (semmoinen pieni pensasmainen) kukkii vieläkin tosi runsaasti ja nuppuja on paljon. Täytyy muistaa asia ensi keväänä, että ostan niitä sitten useamman. Mustialan ruusu kävi mun kimppuun ja käsivarsi on kunnolla naarmuilla, mutta sain kuin sainkin pari alkua viedyksi yhdelle käsityöterapeutille.

Toisen käsityöterapeutin kanssa menemme tänään tekemään betonimuotteja. Ja ensi viikolla valamme ne. Tuloksena toivottavasti ruukkuja yms. ja talveksi lumihankeen laitettava ison roihukynttilän alusta.

Ristipistot tökkii nyt ja kovasti. Syynä on joulusukka jota teen, tilaustyö. Mut on vallannut "en mä tätä kuitenkaan saa jouluksi valmiiksi" -fiilis. Ja kun fiilis on tuollainen, niin ei kai se siitä valmistu. Eilenkään en pistellyt yhtään pistoa. Täytyy saada optimistinen ote hommaan ja joku systeemi joka nopeuttaisi pistelyä. Siinä on koko ajan langanvaihtoja, kymmeniä värejä. Täytyisi varmaan laittaa lankoja neuloihin valmiiksi, parikymmentä neulaa käyttöön. Se ehkä auttaisi.
Seuraava kirjekuorivaihto on valmiina, tai no, ompelut puuttuu.
Neuleissa sain yhden joululahjan eilen neulottua valmiiksi ja aloitin lankojen päättelyt, osien yhdistämiset yms. Sitten voisi neuloa parit lapaset ja pipot. Pitää ensin kysyä pojiltani, että pitääkö pipot olla kokonaan mustia vai saako kenties laittaa raidan tai pari.

Askartelut on ollut jäissä myös. Ei ole ollut tarvetta oikein mihinkään. Paperia ja muita tarvikkeita olen kuitenkin ostanut. Sitten kun iskee askastelu-into, niin on sitten materiaalia valmiina :-)