Viikonlopun ristiäisissä pistelin valmiiksi täällä esittelemäni taulun, nimihän siitä vain puuttui. Siellä sitten papin seremonioiden jälkeen istuin makuuhuoneen kiikkutuolissa pistelemässä nimeä. Kun sain sen valmiiksi, niin eka nimi oli kohdistettu aivan väärin -> purkuhommia ja uudelleen pistely. Sen jälkeen veljeni luuli mun pistelleen väärän nimen. Jep jep, täti tiesin lapsen nimen paremmin kuin lapsen isä :-)
Ja sitten loppuhuipennukseksi; arvatkaa muistinko ottaa valmiista taulusta kuvaa?

Tänään sain 2 aivan taivaaaaaallisen ihanaa ATC-korttia, aiheena mikäs muukaan kuin sammakko. Kortit tulivat Tatsilta. Mun kortit ovat postissa hänelle menossa. Ja mun kortit ovat todella amatöörimaisia verrattuna hänen taideteoksiinsa. Mutta ne ovat sammakollisia juttuja kuitenkin.

Michael Powellin jouluikkuna valmistuu tuota pikaa, ei enää paljoa pisteltävää ja sitten vain pitkäpistot. Sen jälkeen pistelen pipariukkelin. Mun joulupistelyt tulevat siis valmistumaan hyvissä ajoin ennen joulua.... Helmikuun puoliväliin mennessä pitää pistellä kaksi lahjaa, joita täytyisi alkaa jo suunnittelemaan, koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :-)

Neuleissa on kesken puuvillasekoitelangasta kesäpusero itselleni. Mulla on lehti, IK muistaakseni, nappasin siitä 2 ohjetta ja yhdistelen ne jotenkin sekä muokkaan ne omille mitoilleni (kun on lähes 2 metriä pitkä, niin puserojen pituuksia saapi säädellä). Pienemmälle pojalle pitäisi langanlopuista neuloa parit lapaset.

Virkkauspuolella on tulossa/alkamassa kohta projekti, josta ei sen enempää, koska saaja lukee tätä blogia.

Ja lopuksi vielä askartelurintama, 2 ATC-korttia laitan suunnitteluun tänään. Aiheina koti ja talvi. Synttärionnittelukortteja pitää askarrella.

Ai niin, onhan tää vielä leipomisblogikin. Äitini tulee tänne perjantaina, silloin aamulla aion leipoa suppilovahveropiirakkaa, löysin aivan ihqu herkulliselta vaikuttavan reseptin. Jauhoton + maidoton ystäväni tulee torstaina yökylään, yritän keksiä jotain uutta herkkua. Viimeksi yritin tappaa hänet kaurajugurtilla. Eihän kaura ole viljaa, eihän?

Puutarhablogi-osuuteni sanoo vain; voi PPPP saisi olla lunta ettei myyrän kasat näkyisi.