Piti käydä Joen Langassa helpottamassa tätä stressiä  (tai ilon purkauksia) :-)

Aion neuloa itselleni pontson (poncho, ponzo...) vaikken sitä enää tarvikkaan kylmässä työhuoneessa lämmitykseen. Ostin siihen tarkoitukseen musta-harmaata teddyä. Poika tahtoo tehdä seuraavaksi puna-mustan pipon, kotoa löytyi mustaa muttei punaista joten ostin kerän tiilen punaista quick'iä. Ja sitten siellä oli DMC:n langat 20 % alennuksella, joten niitä tuli ostettua muutama tokka.

Aion nauttia ainakin ensimmäisestä lomaviikosta, sen jälkeen ehkä alkaa pian nousta esiin stressi tulevaisuudesta. Tykkäsin makoilla kesälomalla riippumatossani, mutta se ei taida olla kivaa sadevaatteissa...
Joten makoilen siis säkkituolissa, neulon ja pistelen sekä katson kaikki ne elokuvat, jotka olen nauhoittanut mutta en ole ehtinyt katsoa. Ja käyn välillä avannossa, tai siinä kohdassa uimassa missä avanto olisi jos olisi jäätä siinä ympärillä.

Työpaikkoja saa suhteilla, mutta mulla ei ole suhteita, mutta mulla on ystäviä joilla on suhteita ja ystäviä joiden miehillä on suhteita, joten olen tällä viikolla levittänyt tarinaani eteenpäin. Ehkäpä jotain jostain jonain hetkenä ilmaantuu. Yritän olla positiivinen, mutta se ei aina onnistu varsinkin kun on vielä niin perhanan huono sääkin, ARGH!