Olin eilen aerobicissa noin puolen vuoden tauon jälkeen (mystiset polvikivut lopettivat liikunnan keväällä). Hikeä nostatettiin kovasti ja sitten ainakin miljoona vatsa- ja peppulihasliikettä. Pepussa on nyt "tuntemuksia", se on varmaan sitä kutistumisen tunnetta!

70,- piti maksaa tarrasta korttiin, kirpaisi kovasti, mutta sillä sitten saa jumpata niin paljon kuin tykkää huhtikuun loppuun asti. Kertamaksu on muistaakseni 5,-, joten jos käyn eri jumpissa 6 kertaa viikossa (just joo...) niin kortti tulee halvemmaksi jo 2 viikon päästä. Ihan lähikouluilla on 3 erilaista jumppaa viikossa (rasvanpoltto maanantaisin lukiolla, torstaisin alakoululla kiinteytysjumppa ja perjantaisin siellä missä sairaanhoitajat opiskelevat gymstick) ja viikonloppuisin on toiseksi lähimmällä yläkoululla kuntomixia tms. Gymsticissä on aikoinaan joskus kerran ollut, tuntui tosi tehokkaalta kepin heilutukselta varsinkin kun siinä on vielä ne kuminauhat mukana. Siihen piti ilmoittautua etukäteen, kun tikkuja ei ole kuin rajattu määrä siellä. Lauantaisin ja sunnuntaisin  jumppa on just siihen aikaan, kun mä yleensä teen ruokaa. Joten siirrymme varmaankin uuniruokiin -> ruoka uuniin ja sitten jumppaan, kotiin tullessa ruoka on muhinut kypsäksi.

Tänään on työpaikan työterveyshuollon järjestämä kävelykuntotesti. Siitä saa sitten kirjalliset tulokset, kuntoluokituksen ja ohjeet eteenpäin yms. Kun vielä on vähän aikaa töissä, niin pitää käyttää hyväksi tuollaiset jutut :-)