Synttärikuukausi alkoi. Huomenna on taas suuren juhlan tuntua. 12 vuotta täyttävälle murrosikäiselle teen hänen juhliinsa kääretortun, omppuhilloa ja kermavaahtoa sisälle ja kermavaahtoa sekä suklaamuruja päälle. 15 vuotta täyttävälle murrosikäiselle teen täytekakun, jonka sisällä mansikkahilloa ja kermavaahtoa, päälle kermavaahdon lisäksi suklaamuruja. 43 vuotta täyttävälle suosikkimiehelleni en saa tänäkään vuonna pitää juhlia :-(  Mutta leivon varmuuden vuoksi feta-pestomuffinseja, jos hän vaikka illalla piipahtaisi. No, ei siinä ehkä syömään ehtisi.....

Mun oli tarkoitus ostaa vaahtokarkkeja, sellaisia sylinterin muotoisia. Sulattaa suklaata ja dipata niitä vaahtokarkkeja. Ja sitten tökätä niitä grillitikkujen avulla kakkuihin koristeiksi. Mutta en löytänyt sellaisia vaahtokarkkeja, ei ollut kaupassa minkäänlaisia vaahtokarkkeja! Prkl!

Mulla hävisi telkasta eilen nelonen ja subtv (analogiselta puolelta) sekä digiboxi sekosi. Tänään sama tilanne. Yle 1, 2 ja Mtv3 toimii analogisena. Jos ei nelonen palaa ennen keskiviikkoa ja en näe Greyn anatomiaa, niin mä revin pelihousuni!