Oli teillä sitten arvauksia! Huh sentään...

Ja tässä tuloksia (jotka ovat vain ja ainoastaan minun mielipiteitäni):

Neutraalin suhtautumisen saivat: Shakira, Zen Cafe, Lauri tähkä, Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, Mamba, Sielun Veljet, PMMP, Crazy Frog ja Blackmore. Eli näitä pystyn kuuntelemaan mutten mitenkään ihastele kovasti.

Negatiivisen suhtautumisen saivat: Paula Koivuniemi, Martti Servo, Helmut Lotti, Yölintu, Hopeinen kuu ja Oskari Merikanto. Pysyn erossa jos kykenen, yäh!

Positiivisen suhtautumisen saivat: (jotkut olivat hävyttömästi käyttäneet hyväkseen sisäpiirin tietoa, hyi!) U2, Hurriganes, Enya, Tomas Ledin, Queen, Abba, Tuomas Nurmio (häneltä tulee mun Ramona nimi), Lordi, LOTR, Rekkamies, Jean S, System of a down, Eros Ramazzotti, Andrea Bocelli, Europe ja Kill Bill 1. Ah ja voi, ihanaa :-) :-) :-)

Kukaan ei arvannut oikein (ei suuri yllätys), mutta meni tosi tosi lähelle.

Oikea vastaus on:  The Lords of Mystery, a musical journey into another world.

Voittajan ratkaiseminen oli vaikeaa, mutta kuitenkin helppoa. Andrea B ja Eros R saivat minut huokailemaan ja unelmoimaan "jostain" sohvalle... Mutta yksi arvaus sai minut oksentamaan (ei onneksi ihan konkreettisesti) ja se on ...... Helmut Lotti! Onnittelut Muoriska voitit kilpailuni! Lähetä nimesi, osoitteesi, lempivärisi ja joku muu lempi- tietosi (lempieläin, lempisatuhahmo, lempikukka...) s-postiini ramonax @ luukku . com


Kiitos kaikille osallistumisesta kilpailuun.