Perjantaina on lähtö häämatkalle (ei omalle...) ja kaikki on vielä ihan kesken. Veljeni häät on siis lauantaina täällä. Pitäisi kehitellä kyyti juna-asemalle, hoitaa jalat (lyhyt mekko ja kantapäästä avonaiset kengät), pakata vaatteet yms, tehdä kortti ja saada yksi synttärilahja (24.8.) valmiiksi. Sitten on tietysti kaikki normaalit kotihommat ja töissäkin pitäisi ehtiä käymään (kahdessakin työpaikassa). Häät stressaa! Varsinkin kun painoni ei ole pudonnut ja mekko tulee kiristämään jonkin verran...

Lupaan häiden jälkeen aloittaa tarkkailemaan syömistäni ja sitä jatkan niin kauan kunnes tavoitepaino on saavutettu (vuonna 2600 suurin piirtein). Syön kaikkea, mutta maltillisesti. Ja sitten teen muistilistan kaikista töistä, suunnitelmista yms joita pitäisi tehdä. Jospa tekemättömät työt vähentyisivät, kun näkisin ne paperilla.

Pojilla alkoi eilen koulu ja tänään on Jussilla eka ruotsin tunti; Vad heter du? Jag heter Jussi. Eetu "pääsi" syksyksi tekstiilitöihin, keväällä sitten on teknisen vuoro. Kumpikaan pojista ei mennyt kouluun riemusta kiljuen, mutta eivät itkienkään vaan molemmat suhtautuivat siihen ihan neutraalisti. Jussi aloitti 7. luokan 167,5 senttisenä ja Eetu 4. luokan 147,5 senttisenä. Painoa molemmilla 40 ja jotain kiloa. Josta teemme johtopäätöksen, että toinen on normaalivartaloinen ja toinen on mallia lipputanko. Jussista vielä yksi juttu, viime talvena (6. luokkalaisena) hän virkkasi itselleen pipon ja nyt on aluillaan seuraava. Itse virkattu pipo on tosi siisti juttu :-)