Kärvisteltyäni lauantaina häissä liian pienessä mekossa tein päätöksen: painon on tiputtava! En vissin varmasti osta isompia vaatteita vaan vaatteiden alla olevan massan on pienennyttävä!!

Käsitöistä: neulotun/huovutetun laukun koristeeksi tuleva ristipistosammakko valmistunee huomenna, "saksilelu"swappi postitettiin saajalleen eilen, syksy kirjekuori on puoliksi valmis, needleroll on suunnitteluvaiheessa. Neuleissa (tai siis virkkausjutuissa) suunnittelen virkattua huovutettua huivia sekä tossuja samalla tekniikalla. Lisää (neulottu ja/tai virkattu) laukkujakin tekisi mieli (laukkuholisti...). Ristipistoissa edellä mainittujen lisäksi suunnitelmia on runsaasti kuten vieressä olevasta listasta näkyy. Ompeluhommissa olisi tiedossa ainakin verhoja ja vaatehuoneen siivousurakassa löytyneiden kankaiden "tuhoamista", löytyi mm harmaata maastokuvioista trikookangasta -> pojalle pusero. Ja sitten sain yli 50 vuotta vanhat valkoiset päällyslakanat, pitsisomisteiset, joista kehittelen kaiketi verhot.

Ruokapuoli: leivoin eilen sämpylöitä joihin tuli liiaksi kaurahiutaleita eikä taikina jaksanut kohottaa itseään kovinkaan paljoa, mutta lopputulos oli kuitenkin maukas. Viikonloppuna olisi tulossa mahdollisesti kesän viimeiset grillaukset. Mitäköhän sitä itselleni grillaan; isoja herkkusieniä ainakin, meniköhän maissista pisteitä? Purkkimaissista ainakin menee, mutta mitenlie oli tuoreen laita.

Puutarha: kehäkukat alkavat kukkia! Siemenet taisivat olla jotain extra super myöhäistä laatua... Viikonloppuna kypsynee viimeiset vadelmat. Eilen tein tunnin tonkimistuokion ja huomasin rikkaruohoja löytyvän kiitettävän paljon, on se hyvä että edes jotkut kasvit kasvavat pienellä pihallani. Krassin siemeniä on tulossa runsaasti ensi keväänä kylvettäväksi.