Vanhaa Lontoota on Tuulialle lähettämässäni syntymäpäivälahjassa (ristipistolistan synttäriswappi). Kirjoittaa nauraneensa mun ehdotuksille mitä työlle voisi tehdä. Ja pah! Ne oli kirjoitettu ihan vakavissa mielin... Ameriikassa kun kaikki on suurta ja ihmeellistä, niin totta kai siellä on myös omituisia (siis suomalaisten mielestä) kilpailuja. Lontoon linnoilla olisi ihan hyvin voinut osallistua upein pölyrätti -kilpailuun, ainakin osavaltion voitto sillä olisi tullut. Ja varmaan koko maan kattavassa kisassa olisi myöskin tullut mainetta ja kunniaa. Ajatelkaa nyt otsikkoa New York Times -lehden (tai Playboyn) kannessa "Kunnimaininta Suomesta saapuneelle pölyrätille!" Mutta se siitä kunniasta ja maineesta, työ on pistetty kehyksiin ja takan reunalle. Mutta uusimmassa Meidän mökki -lehdessä näkyy 2 mun tekemääni ristipistotyötä, tämä ja tämä .
Eihän se ihan New York Timesin veroinen lehti ole, mutta siltikin :-) Tosin lehden kuvateksteissä ei ole, että taustalla näkyvän ihastuttavan työn on tehnyt xx.

Mä "pääsen" tänään työvoimatoimistoon, ostamaan murrosikäiselleni kengät (kokoa 44) ja illalla ystäväperhetapaamiseen näkemään meksikolaisen lapseni ekaa kertaa. Huomenna on marttayhdistyksen hallituksen kokous ja keskiviikkona kauneusilta (en tiedä mitä se pitää sisällään, Sokoksen kemppariosasto tarjoaa sen meidän marttayhdistykselle ABC-aseman kabinetissa). Perjantaina menen verenluovutukseen jollei flunssa pahene (nuhaa ja kurkkukipua tarjolla nyt). Ja yksi ristipistotyö tulee valmistumaan tällä viikolla :-)