Joulu ja joululomamatka on koettu ja "kärsitty", uuden vuoden pamaukset lähenevät. Ostin matkallani Hemtexin alennusmyynnistä ihanat jouluverhot olohuoneeseen, isoja kolmionmuotoisia joulupukkeja tms. Sinappilasta tuli ostettua, kun edellinen meni päreiksi tiskikoneen vaunun ja seinän väliin jouduttuaan. Tipun näköisen munaviipaloijan ostin, kun vanha hajosi lopullisesti insinöörin kanssa ragott grumplia tehdessä. Veljen luona kävin ihmettelemässä pikkulapsiperheen elämää ja kummipojan luona kävin nauramassa (parempi nauraa kuin itkeä...). Kummipojan äidin kanssa muistellaan aina vanhoja, tosin tällä kertaa ei mainittu meitä yhdistänyttä työpaikkaa, vaikka se aika vakio puheaiheita onkin.

Joulun ajan inventaarioon kuuluu myös 1 melkein työhaastattelu. Eli mut kutsuttiin työhaastatteluun ensi viikoksi, mutta seuraavan päivänä se peruttiin koska ne päättivätkin jatkaa  ko  paikan  hakuaikaa  2 viikolla. Ja  kyseessä  on työpaikka johon pistin ihan  huvikseni  hakupaperit "kun ei mua kuitenkaan niin vaativaan paikkaan valita..."

Vuosi sitten antamistani 4:stä uudenvuoden lupauksestani 2 on pitänyt, 50 %:n onnistumista voidaan pitää erinomaisena tuloksena :-) Toisaalta enhän mä kai ihan tosissani luvannut etten söisi suklaata enää. Joten oikeastaan vakavasti annettuja lupauksia on vain 3 ja niistä 2 piti, eli 66,7 %.

Murrosikäinen huitelee tuolla jossain pimentyvässä vesisateisessa kaupungissa. Voikohan äiti kuolla huolestumiseen?